vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moţ, cu ochii pe blocuri

Primarul Slatinei, Emil Moţ, face în această perioadă, inspecţii în teren la blocurile din oraş. Este vorba despre blocurile recent anvelopate. Emil Moţ vrea să ştie dacă locatarii sunt mulţumiţi de ceea ce s-a realizat.
În inspecţii, el este însoţit de o echipă de specialişti de la Primăria Slatina.
Dacă vor fi găsite neconformităţi, vor fi remediate de constructor.
„Noi facem recepţia la blocurile care s-au anvelopat, iar cu această ocazie cetăţenii ne semnalează şi alte probleme. Discutăm cu ei despre ce s-a făcut şi ce vom face în continuare. La unele blocuri am făcut recepţia, la altele nu, pentru că sunt deficienţe”, a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei.
El a adăugat că: „La locatarii de la etajul IV se scurge apă pe pereţi, la tâmplăriile de termopan mai sunt unele probleme – când plouă izbit se infiltrează puţin apă sau lucruri minore de reparat la decorativă. În principiu, cel mai mult sunt OK, locatarii nu au probleme, dar mai sunt şi mici deficienţe pe care constructorul o să le remedieze, pentru că altfel nu facem recepţia şi nu îşi primesc banii”.
În ultimii doi ani, în Slatina au fost reabilitate termic 103 blocuri, reaminteşte evenimentdeolt.ro, iar anul acesta vor fi puse schelele pe 58 de blocuri din oraş, alte 54 de imobile având şi acestea documentaţia pregătită pentru reabilitare.

Politica