vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie italienească a lui Papură, la debut!

Oltenii au luat toate punctele la Giurgiu și s-au apropiat la 2 puncte de FCSB, echipa de pe locul 2.

Astra – CSU 0-1
A marcat: Mihăilă 68
Astra: Lazar – Butean, Bejan (53 Erico), Cestor, Radunovic – Moise, Romario, Roșu (76 Zoua) – Alibec, Llullaku, Begue. Antrenor: Costel Enache
CSU: Pigliacelli – Martic, Acka (46 Donkor), Kelic, Bancu – Mateiu, Fedele (70 Bic), Cicâldău – Bărbuț, Fortes, Mihăilă (Meza Colli). Antrenor: Corneliu Papură
Arbitru: Andrei Chivulete

Papură nu are prea multe de schimbat, după aproape 2 ani de antrenamente cu Mangia. În 11-le de start singura noutate e Fedele, adus de la echipa a doua, unde fusese exilat de italian. Miza e mai mare pentru olteni, adversarii fiind focusați pe Cupă. Așa că meciul se joacă într-o singură direcție: spre poarta gazdelor. E sarabandă de ratări alb-albastre: Fortes în două rânduri, Bărbuț își intercalează o șansă între ocaziile lusitanului. La pauză se intră la egalitate, alb.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astra – CSU 0-1, oltenii la două puncte de FCSB!

Actul secund începe în aceiași notă: cu juveții năpustiți peste giurgiuveni. După o oră de joc, Cicâldău e forfecat în careu. Chivulete dă penalti, fără ezitate. Doar că Fortes trage pe centru, iar portarul respinge cu piciorul, ca la handbal. La câteva momente distanță, Bancu cere iar penalti, centralul nu dă. Ratările pe bandă ale lui Fortes sunt răzbunate de lovitura de cap a juniorului Mihăilă, aflat la primul gol în Liga 1 la cel de-a 26-a apariție. Oltenii conservă scorul și pleacă cu toate punctele de la Giurgiu.

Astra – CSU 0-1, rezultat care readuce formația olteană în bătălia din vârful clasamentului. Juveții s-au apropiat la 2 puncte de FCSB, echipa de pe poziția a doua.

Politica