Scandal în faţa barului din staţia PECO din Teasc

Scandal în faţa barului din staţia PECO din Teasc

Patru persoane au fost rănite, două ajungând la spital, după ce au fost implicate într-o altercaţie produsă în faţa barului din staţia PECO din comuna Teasc.

Sscandalul a avut loc ieri, iniţial, între doi bărbaţi, din cauza unor neînţelegeri pe dedicaţii muzicale. Aceştia au ieşit în faţa barului unde s-au luat la bătaie. Într-un final în altercaţie au ajuns să fie implicae 5 persoane. Trei pe de o parte, două pe de altă parte.

În cursul zilei de ieri, 7 ianuarie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în apropierea unui bar din comuna Teasc a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au restabilit ordinea şi liniştea publică, din primele cercetări stabilindu-se faptul că între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, din localităţile Daneţi şi Dobreşti pe de o parte şi alţi 2 bărbaţi de 29 şi 34 de ani, din localităţile Teasc şi Castranova a izbucnit un conflict spontan”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma scandalului, patru persoane au fost rănite, una având, se pare, şi o plagă înjunghiată. Două dintre ele au ajuns la spital.

Poliţia face cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.