vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În arest la domiciliu pentru c-a încercat să dea şpagă unor poliţişti

Un bărbat, de 47 ani, din Argeş a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a încercat să dea şpagă unor poliţişti din Filiaşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, bărbatul a încercat să dea 200 lei poliţiştilor pentru a nu-l sancţiona pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere.

„La data de 4 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au oprit în trafic un autoturism condus prin localitate, de un bărbat de 47 de ani, din comuna Poiana Lacului, judeţul Argeş, care depăşise regimul legal de viteză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrucât conducătorul auto nu deţinea poliţă RCA valabilă, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, iar ca măsură complementară au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

După ce i-a fost adus la cunoştinţă conţinutul procesului verbal de constatare a contravenţiilor, conducătorul auto a oferit suma de 200 de lei poliţiştilor, pentru ca aceştia să nu mai ia măsurile legale ce se impuneau”, conform IPJ Dolj.

El este acum cercetat pentru dare de mită.

Politica