vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aproape toate documentele privind protestul din 10 august, declasificate

Şapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei au fost declasificate, au declarat surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit Mediafax, în septembrie 2018, procurorul general anunţa că ancheta privind violenţele de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei durează pentru că multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizând că actele care prezintă probe trebuie declasificate. Ulterior, ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat că solicitarea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violenţelor din 10 august e analizată de o comisie din cadrul MAI, care urma să decidă cu privire la declasificarea parţială a datelor, subliniind că nu ministrul dispune declasificarea datelor.

În noiembrie 2018, Parchetul Tribunalului Bucureşti i-a trimis în judecată pe şapte protestatari care ar fi agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, dosarul urmând să fie judecat de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto Europa FM

Politica