vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un avocat din Craiova acuză un fost poliţist şi pe fratele acestuia că l-au agresat

Un avocat din Craiova a ajuns la spital după ce ar fi fost agresat fizic de fratele unui fost poliţist de la Secţia 3. Acesta susţine că totul s-a petrecut la cabinetul său de avocatură.

Eugen Ruican, avocat in cadrul Baroului Mehedinti, urma să depună o plângere din partea unei cliente care îi acuza pe fostul poliţist şi fratele acestuia că sunt implicaţi în trafic de persoane.

Mi-a spus (n.r. clienta) că banii îi trimitea pe numele fratelui fostului poliţist. Sâmbătă dimineaţa am fost sunat de Dan Ilina şi ameninţat că-mi rupe picioarele dacă o duc să depună plângere. Culmea este că eu pe acest Ilina l-am aparat când era poliţist, într-un caz de ultraj. (…) După ce am vorbit cu clienta mea, m-am trezit în faţă biroului cu fratele fostului poliţist. Mi-a cerut să îngenunchez şi m-a lovit exact în piciorul la care am o infirmitate, în urmă unui accident rutier. Am dureri cumplite”, a declarat avocatul, pentru Adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, bărbatul a sesizat Poliţia.

In cursul acestei zile, polițiștii craioveni au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că acesta a fost lovit si amenințat de 2 bărbați de 29 și 31 de ani, ambii din Craiova.
Din primele date obținute, polițiștii au stabilit faptul că infracțiunile sesizate ar fi fost comise împotriva unui avocat și ar fi avut legătură cu exercitarea profesiei acestuia.
Având în vedere cele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj judiciar, urmând ca acesta sa fie declinat unității de parchet competente să efectueze activitatea de cercetare penala”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cazul a fost preluat de parchetul local.

Politica