vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

MAREA UNIRE sarbatorita in cadrul BALUL BOBOCILOR 2018

Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc ne-a adus si anul acesta in suflete nostalgia amintirilor balului de boboci, cu toate ca au trecut ani de atunci. Cu siguranta si bobocii de anul acesta isi vor aminti cu drag trairile din timpul balului, dar bineinteles si cele de dinainte, in care s-au pregatit intens pentru a-si impresiona colegii, profesorii, parintii, prietenii, juriu, dar si pe ceilalti spectatori.

O zi friguroasa de toamna, dar sentimentul care te cuprinde iti incalzeste sufletul. E o emotie placuta, dar si sentimentul de teama de necunoscut, care te copleseste atunci cand esti boboc. Pasesti intr-o noua etapa a vietii, si strabati  hotarul dintre copilarie si maturitate. Balul bobocilor reprezinta ocazia de a te afirma printre liceeni, de a pasi catre adolescenta cu pasi hotarati.

Vremurile s-au schimbat, dar traditia ramane aceeasi. Clasa a noua de liceu nu poate incepe fara balul bobocilor. Cu probe, care mai de care mai diverse, fiecare liceu se intrece in concursuri de Miss si Mister Boboc. Probe de dans, de autoprezentare sau de umor si de defilare de moda au rolul de a selecta ”la crème de la crème” a liceului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anul acesta putem spune ca a fost unul special intrucat foarte multe institutii scolare au decis sa marcheze acest eveniment in cadrul unui proiect intitulat GENERATIA UNIRII. Liceele care au facut parte din acest proiect au fost: Liceul Teoretic MIHAI VITEAZUL (Bailesti), Colegiul National Economic GHEORGHE CHITU, Liceul Tehnologic DIMITRIE FILISANU (Filiasi), Liceul TRAIAN VUIA, Colegiul National FRATII BUZESTI, Liceul VOLTAIRE, Colegiul National CAROL I, Colegiul National ELENA CUZA, Liceul Teoretic TUDOR ARGHEZI, Liceul cu Program Sportiv PETRACHE TRISCU, Liceul de Arte MARIN SORESCU, Liceul Teoretic HENRI COANDA.

Echipa Royal Models Agency a incheiat sezonul balurilor de boboci, dedicate atat studentilor cat si liceenilor, insa elevii s-au mai putut bucura de inca un eveniment, si anume BALUL BALURILOR 2018, care a inchis cu succes seria evenimentelor dedicate proaspetilor liceeni, in data de 7 Decembrie 2018 in incinta Casei de Cultura a Studentilor din Craiova.

Cei mai frumosi boboci ai fiecarui liceu, au concurat pentru titlul de MISS LICEU 2018 si MISTER LICEU 2018 intr-o atmosfera adolescentina si plina de vitalitate. Participantii ajunsi inainte cu cateva ore de inceperea balului, s-au pregatit intens prin ultimele repetitii, ajutati de o instructoare din echipa celor de la Royal Models Agency pentru a da ceea ce este mai bun si frumos din ei, in fata publicului. Spectacolul a fost unul la inaltime presarat cu probe inedite din care nu a lipsit Proba Centenarului, concursuri cu publicul, momente artistice, muzica buna si concurenti ce au stralucit pe podium.

Anul acesta, juriul impreuna cu publicul au stabilit ca titlul de MISTER LICEU 2018 ii revine lui Vasilescu Florin de la Colegiul National FRATII BUZESTI iar titlul de MISS LICEU 2018 ii revine lui Girard Isabelle de la Liceul VOLTAIRE.

Nu trebuie sa uitam ca toate aceste eveniment au avut si un scop caritabil intrucat toti participantii au putut dona pentru ajutorarea copiilor speciali din Oltenia. Donatiile stranse plus aportul propriu asigurat de Royal Models Agency si partenerii implicati in evenimentele din aceasta toamna vor ajuta pentru organizarea unui eveniment umanitar in apropierea sarbatorilor in care aproape 300 de copii vor primi vizita lui Mos Craciun.

„Toamna se numara bobocii spune o vorba din batrani. Noi impreuna cu partenerii nostrii nu putem spune ca numaram bobocii ci incercam sa ii punem in valoare, sa ai ajutam sa faca mult mai usor pasul de la copilarie la adolescenta si sa ii responsabilizam. BALUL BOBOCILOR 2018 – GENERATIA UNIRII a fost proiectul prin care credem ca am reusit absolut tot ce ne-am propus, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fara toti acesti tineri minunati, fara parteneri, fara sponsori, fara oameni care inainte de toate cred in valori si principii. Tuturor vrem sa le multumim pentru sprijinul acordat si sa ii asiguram ca vom continua sa le oferim nu doar evenimente ci amintiri de neuitat.” – Tom Cringureanu – General Manager Royal Models Agency

Politica