vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Koljic: Preferații mei sunt brazilianul Ronaldo și Ibrahimovic”

3 goluri în 4 meciuri a reușit atacantul bosniac în Liga 1. Este, fără îndoială, atacantul momentului!

Vârful în vârstă de 23 de ani și-a continuat seria reușitelor cu dubla care a pecetluit soarta punctelor în victoria cu Viitorul din weekend. Koljic a acordat un interviu în presa turcă, în care spune: „Mi-aș dori ca într-o bună zi să joc într-unul dintre cele cinci campionate de top din Europa. Este obiectivul carierei mele. Sunt fan Barcelona de mic, iar atacanții mei preferați sunt brazilianul Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic”.

Vârful Craiovei este supranumit „noul Dzeko”, și a reacționat: „Contează mult pentru mine să fiu comparat cu Edin Dzeko. Este cel mai bun jucător din istoria Bosniei, topul fotbalului de la noi. E o onoare pentru mine și sper să-i calc pe urme”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Răduț l-a avut coechipier la Poznan, în Polonia, și l-a descris în Fanatik: Koljic este un atacant complet. Loveşte mingea foarte bine, este un atacant şi de execuţie, dar intră în combinaţii şi joacă extrem de bine pentru jucătorul care vine din spate. Cei de la Craiova m-au căutat, înainte să îl transfere, ca să mă întrebe de Koljic. Le-am spus încă de atunci că nu vor regreta dacă vor face acest transfer deoarece, deşi este un fotbalist cu gabarit, totuşi Koljic este şi foarte bun la execuţii. Sunt sigur că cei de la Craiova vor lua bani foarte mulţi pe el atunci când îl vor vinde în străinătate pentru că este peste nivelul Ligii I“.

Politica