vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrân din Măciuca dat dispărut

Un bărbat de 80 ani, din comuna Măciuca, este căutat de familie și poliție, după ce, săptămâna trecută, a plecat de acasă și nu a mai revenit. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112.
„La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, tatăl său, PREDONESCU GHEORGHE, de 80 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din comuna Măciuca, cu câteva zile în urmă și nu a revenit la domiciliu.
Polițiștii efectuează verificări pentru găsirea bărbatului, dar nu s-a reușit încă depistarea lui”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.
Potrivit acestora, bărbatul are o înălțime de 1,65 m, greutate 60 kg, față ovală, ten alb, păr cărunt tuns scurt, ochi căprui, nas drept, frunte înaltă. Semne particulare: Dantura lipsă pe ambele părți. Pe vârful nasului prezintă o mușcătură.
„La data plecării de la domiciliu bărbatul nu avea încălțăminte, era îmbrăcat cu o cămașă cu mânecă scurtă, deschisă și pantaloni de stofă, ambele de culoare deschisă, bărbierit, cu părul alb, tuns scurt. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, arată IPJ Vâlcea.

Politica