Vâlcea. Doi oameni au murit, iar trei sunt grav răniţi, în urma unui accident

Home Eveniment Vâlcea. Doi oameni au murit, iar trei sunt grav răniţi, în urma unui accident
Vâlcea. Doi oameni au murit, iar trei sunt grav răniţi, în urma unui accident

Două persoane au murit și trei sunt rănite grav în urma unui accident care a avut loc marți dimineața, pe DN 67, între Râmnicu-Vâlcea și Horezu.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului dintre Râmnicu-Vâlcea și Horezu două persoane au murit și trei sunt rănite grav. „Accidentul s-a produs între un autoturism și o dubă. Victime sunt cinci adulți. Din nefericire, două persoane sunt decedate și celelalte în stare gravă”, arată ISU Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Vâlcea Sandra Dăscălete, a afirmat că duba ar fi pătruns pe contrasens, într-o curbă, și ar fi lovit frontal un autoturism. „Este un accident rutier grav, cu două persoane decedate. Sunt implicate o dubiță si un autoturism. Duba se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea – Horezu, iar autoturismul către Râmnicu Vâlcea. Se pare că dubița ar fi pătruns pe contrasens într-o curbă. Coliziunea a fost frontală”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea. În urma accidentului rutier, drumul național 67 este blocat, pentru intervenția echipajelor de prim-ajutor.