Carne de vită, ce urma să fie vândută fără documente legale, confiscată de polițiști, la Dăneasa

Home Actualitate Carne de vită, ce urma să fie vândută fără documente legale, confiscată de polițiști, la Dăneasa
Carne de vită, ce urma să fie vândută fără documente legale, confiscată de polițiști, la Dăneasa

Aproximativ 250 de kilograme de carne de vită au fost confiscate şi distruse, azi dimineaţă, de poliţiştii de Investigarea Criminalităţii Economice, care au surprins în flagrant, în apropiere de Dăneasa, o femeie în vârstă de 24 de ani, din Caracal, care duce carnea la vânzare, în Bucureşti.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânăra urma să vândă cantitatea de carne, fără documente legale, unor agenţi economici din municipiul Bucureşti.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Dăneasa, sprjiniţi de jandarmi din cadrul IJJ Olt, în urma activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite, desfășurate în apropierea comunei Dăneasa, au surprins în flagrant delict o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce transporta în vederea comercializării «la negru» cantitatea de aproximativ 250 kilograme carne bovine. Carnea urma să fie vândută fără documente legale unor agenți economici din municipiul Bucureşti”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Ea a adăugat că femeia a fost amendată cu 3.000 lei, conform prevederilor Legii 12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comeriale ilicite. Totodată, întreaga cantitate de carne a fost confiscată în vederea distrugerii.