joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO & VIDEO. Trei case distruse și un om la spital, după un incendiu în Caracal

Trei gospodării din Caracal au fost distruse de un incendiu, azi, focul fiind stins de pompieri după mai bine de trei ore. Proprietarul uneia dintre gospodării a ajuns la spital.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că incendiul a izbucnit la o locuință și s-a propagat la două gospodării învecinate.

„În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la bunurile dintr-o cameră de locuit și la acoperișul unei casei, la acoperișul casei vecine și la fațada din lambriu, izolată cu polistiren, a altei locuințe. Intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauza spațiului foarte îngust și a distanței mici dintre cele trei locuințe”, a explicat Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proprietarul gospodăriei de la care a izbucnit incendiul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a făcut atac de panică, fiind transportat de echipajul SMURD la CPU Caracal. Pentru lichidarea incendiului pompierii acționat aproximativ trei ore.

„Au ars bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul unei case pe circa zece metri pătrați, aproximativ 60 de metri de acoperiș de la locuința aflată în imediata apropiere și izolația termică pe circa 10 metri pătrați de la a treia locuință”, a mai afirmat reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un prelungitor electric, potrivit ISU.

 

Politica