vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul test trecut în Antalya

După eșecul din primul joc amical împotriva nemților de la SV Meppen, CSU Craiova a reușit să câștige în al doilea meci de pregătire din cantonamentul din Antalya, care a avut loc duminică. Craiovenii au întâlnit prim divizionara poloneză Lechia Gdansk, pe care au învins-o la limită, cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de brazilianul Gustavo (32), care a transformat un penalti obținut de Andrei Burlacu. În a doua parte a meciului, Băluță ar mai fi putut mări avantajul oltenilor, dar șutul acestuia din interiorul careului a fost respins. Din păcate, căpitanul echipei craiovene a suferit și o accidentare în meciul cu Lechia, ieșind de pe teren cu o gleznă umflată.

Ne dorim la fiecare meci să câștigăm, chiar dacă este amical. Azi (n.r. – duminică) am avut un joc bun spre foarte bun. Am întâlnit o echipă bună, foarte agresivă, care ne-a pus probleme. Aveau jucători masivi. Dacă jucam un meci oficial, luau vreo 2-3 cartonașe roșii. Dar e bine că nu am pățit nimic și suntem bine. Ne-am făcut un antrenament foarte bun. Urmează încă un joc amical important, cu Ludogorets”, a declarat jucătorul Alexandru Mateiu.

Antrenorul Devis Mangia a trimis următorii jucători în teren pentru amicalul de duminică: Calancea (’70, Dică) – Martic (’62, Popov), Tiago (’62, Kelic), Popa (’70, Screciu) – Briceag (’62, Dimitrov), Bancu, Gustavo (’70, Mihăilă), Mateiu (’70, M. Roman) – Bic (’70, Datkovic), Burlacu (’46, Băluță), Mitriță (’62, Bărbuț). CSU Craiova va mai disputa joi două partide amicale, contra echipelor Ludogorets și Zaglebie Lubin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ovidiu Bic se gândește la un trofeu cu CSU

Jucătorul adus în această iarnă de oficialii craioveni a declarant la finalul amicalului cu Lechia Gdansk că este încântat de venirea la Craiova și speră să obțină cel puțin un trofeu în acest sezon în tricoul alb-albastru.

Mă simt foarte bine la Craiova, sunt fericit că am ajuns la această echipă. Pentru mine acest transfer este un pas înainte, trebuie să demonstrez că merit să joc pentru această echipă. Până acum, m-am integrat foarte bine în echipă, jucătorii sunt de treabă și pe zi ce trece mă adaptez mai bine. Sper să reușim să câștigăm cel puțin un trofeu. Normal că visez la titlul, ce jucător nu și-ar dori asta. Ne pregătim foarte bine până în acest moment. Sperăm să începem campionatul cu o victorie în fața lui Dinamo, iar suporterii să ne susțină în număr mare la acest joc”, a declarat Ovidiu Bic.

Politica