marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nouă ore de tratative pentru suplimentarea fondului de salarii la CEO

A fost nevoie de nouă ore de discuţii şi negocieri pentru ca cei 14 titulari sindicali şi directori ai CE Oltenia, prezenți miercuri la sediul Ministerului Energiei, să schimbe viziunile financiare ale anului în curs. Sindicaliștii consideră că demersul a meritat, obținând suplimentarea fondului de salarii.

În urma întâlnirii din Capitală, s-au obţinut la fondul de salarii, 20.000.000 de lei în plus faţă de cele 24.000.000 de lei existente, urmând ca până în aprilie, fondul de salarii să mai fie suplimentat cu o sumă aproximativă de 10.000.000 de lei. „Discuțiile au durat mult, după cum ați aflat. Toată ziua am petrecut-o acolo. Am obţinut o creştere de 10% , majorare pe care noi am solicitat-o iniţial. Sunt 20.000.000 de lei în plus la fondul de salarii, bani care vor fi împărţiţi până la data de 29 ianuarie atunci când va fi prima zi de negocieri pentru noul CCM. Urmează să se identifice o sumă de peste 10 milioane de lei. Sunt, deocamdată 44 de milioane care vor fi împărţiţi în două: 24.000.000 de lei în clase de salarizare, începând cu luna februarie, urmând ca 20.000.000 de lei să fie împărţite începând cu data de 1 aprilie când se vor încheia şi negocierile pentru CCM pe 2018”, a precizat reprezentantul FNSE „Univers”, Adrian Marciuc.

Document semnat

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şefii CEO au comunicat sindicatelor, printr-un document, că fondul de salarii va mai putea fi majorat. Adresa este semnată de preşedintele Directoratului, Sorinel Boza, membru în Directorat, Constantin Bălăşoiu şi preşedintele Consiliului de Supraveghere, Cornel Bobîlcă: „Reprezentanţii administraţiei CEO şi partenerii sociali vor depune în continuare eforturi pentru identificarea unor eventuale alte surse pentru majorarea fondului de salarii al companiei pentru anul 2018”, se arată în document.

Politica