vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

11 posturi cu încadrare directă, scoase la concurs de IPJ Olt

Poliţia Olt a scos la concurs cu încadrare directă 11 posturi, din care şapte de ofiţeri, candidaţii putând veni şi din afara sistemului.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost scoase la concurs 11 posturi, dintre care: 7 locuri ofițeri de poliție, 2 posturi agenți de poliție, un post reîncadrare agent de poliție și un post personal contractual.
Cele şapte posturi de ofiţeri sunt pentru Investigarea Criminalităţii din Mediul de Afaceri – SICE, Structura de Securitate, Criminalistică, Logistică, Financiar (2 posturi) şi un post de sociolog.
Două posturi de agenţi sunt la Comunicaţii şi Informatică, iar postul pentru personal contractual este tot la Logistică.
Postul pentru reîncadrare vizează agent IV – Siguranță publică și patrulare – Biroul de Ordine Publică – Poliția municipiului Slatina.
Mai multe detalii privind condiţiile de concurs se pot găsi la următorul link: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
În total, la nivelul Poliţiei Române, sunt scoase la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Politica