joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidente stupide provocate de doi tineri băuți și fără permis

Doi tineri fără permis de conducere și aflați sub influența băuturilor alcoolice au reușit să provoace două accidente stupide. Cei doi tineri vizați sunt o fată de 16 ani, din Ocnele Mari, și un băiat de 20 ani.

Potrivit poliției, cei doi, împreună cu mai multe persoane, se aflau cazați la un hotel din Râmnicu Vâlcea, iar joi, în jurul orei 02:00, fata a hotărât să se deplaseze în oraș, împreună cu o prietenă, luând cheia unui autoturism, fără ca proprietarul să știe acest lucru. La un moment dat fata a acroșat cu mașina un stâlp de iluminat public. După accident ea și-a sunat un prieten, un tânăr de 20 ani, tot fără permis, să se deplaseze la fața locului, pentru a lua mașina. Tânărul a luat mașina, dar, la rândul său a acroșat branșamentul de gaz din fața unui imobil.
Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi, reieșind că fata avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tânărul de 20 de ani, 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, arată IPJ Vâlcea. Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz.

Politica