Actualitate, Olt, Oltenia

Olt: Mai multe poziţii alocate programărilor online pentru înmatricularea autoturismelor

Aplicația de programare online pentru înmatriculări autovehicule a fost modificată, potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, în sensul suplimentării numărului de poziții alocate pentru programări, din cauza numărului foarte mare de solicitări.

Potrivit unui comunicat remis de Instituţia Prefectului, tipurile de programări online aferente Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt: La ghișeul nr. 1 de înmatriculări autovehicule s-a suplimentat cu câte 50 de poziții pe zi, poziții vacante pentru programări începând cu data de 20.10.2017; La ghișeul nr. 2 de înmatriculări autovehicule s-a suplimentat cu câte 20 de poziții pe zi, poziții vacante pentru programări începând cu data de 05.10.2017; La ghișeul de preschimbare a permiselor de conducere se pot face programări începând cu data de 20.10.2017; La ghișeul de radieri autovehicule se pot face programări începând cu data de 21.09.2017; La ghișeul de autorizații (numere) provizorii se pot face programări începând cu data de 02.10.2017.

„Precizăm că situația a fost întocmită după consultarea datelor din aplicația existentă pe pagina oficială de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt, astăzi, 21 septembrie 2017”, se arată în comunicatul citat.

Afluxul mare de solicitări de înmatriculare a autoturismelor către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) a venit după 1 februarie 2017, dată începând cu care nu s-a mai încasat timbrul de mediu pentru autoturismele second hand înmatriculate în România.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Olt, de la 1 ianuarie şi până în prezent, 11.500 de autoturisme au fost înmatriculate, faţă de 8.100 în aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, de la începutul anului, au fost emise 6.300 de numere provizorii, cu 1.300 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2016.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE