vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Duicu, judecat, în continuare, de Costiniu, judecătoarea pe care procurorii nu o vor

Fostul șef al Consiului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, va fi în continuare judecat la Curtea de Apel București de judecătoarea Viorica Costiniu, deși DNA a cerut încluirea magistratului de patru ori, însă Curtea de Apel a respins solicitările procurorilor, informează Europa FM.

Viorica Costiniu este soția fostului judecător Florin Costiniu, reținut de procurorii DNA și condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție.

De altfel, procurorii DNA au cerut Consiliului Superior al Magistraturii să stabilească dacă Viorica Costiniu este sau nu în stare de incompatibilitate atunci când judecă dosarele DNA, având în vedere că soţul acesteia a fost anchetat de procurorii anticorupţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Revenind la dosarul lui Adrian Duicu, la ultimul termen de judecată, din 12 iulie, Viorica Costiniu a decis să-i sesizeze pe procurorul general al României, dar și pe membrii CSM cu privire la faptul că procurorul care a întocmit rechizitoriul în cauză nu a răspuns solicitării instanţei de a i se comunica stadiul cercetărilor în ceea ce priveşte persoanele faţă de care s-a dispus disjungerea pentru săvârşirea mai multor infracţiuni. Detalii pe www.europafm.ro.

Politica