vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE: PNL vede lupta anticorupţie ca un pretext pentru eliminarea adversarilor politici

ALDE DOLJ: ALDE NU VA COLABORA CU PNL ATATA VREME CAT ACEST PARTID VA INCURAJA ABUZURILE DE FORTA ALE STATULUI

Consideram ca PNL este foarte departe de profilul unui partid liberal.De aceea decizia noastra este de a nu colabora cu acest PNL.

Vom colabora într-un fel sau altul cu PNL atunci când acest partid va pune pe prim plan valorile liberale și ale statului de drept și va înceta să încurajeze abuzurile unor instituții de forță ale statului împotriva oricărui cetățean, indiferent sub ce pretext.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În mod evident, PNL pune acum în prim-plan propriile interese politice şi nu ridică un deget pentru a se opune derapajelor verbale şi de acţiune ale guvernului şi instituţiilor de forţă.

PNL vede lupta anticorupţie ca un pretext pentru eliminarea adversarilor politici.

ALDE ramane singurul partid liberal din România şi va continua să susţină atât principiile economice liberale, cât şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.

Declaraţiile dnei. Gorghiu de acum câteva zile ne conduc la două concluzii îngrijorătoare pentru democraţia din România:

1. Indiferent de voința pe care electoratul o va exprima la urne, planul PNL este să conducă viitoarea majoritate parlamentară și să dea primul ministru,fie el și deghizat în independent sau tehnocrat, cu ajutorul nemijlocit al preşedintelui Iohannis.

2. Lupta pentru reprezentare în viitorul Parlament nu se va duce pe baza programelor electorale ale partidelor. Lupta se va duce, pe de o parte, între forțele care militează pentru revenirea la statul de drept, la respectarea drepturilor omului, la o democrație reală și nu mimată, golită de conținut, iar pe de altă parte, de forțe oculte patronate de președintele Iohannis care vor să se eternizeze la putere ca să-și păstreze pârghiile de control cu care să mușamalizeze definitiv toate fărădelegile sistemului și ale slujitorilor săi din ultimii 12 ani, rămase nepedepsite de Justiție

ALDE solicita opiniei publice, alegatorilor romani sa priveasca cu atentie la aceasta realitate si sa acorde, in toamna, un vot puternic pentru libertate si democratie

Biroul de presa ALDE DOLJ

Politica