miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ponta, externat azi. Premier avem de mâine. Nu pe el

Victor Ponta trimite abia mâine o solicitare Președintelui Iohannis pentru a-l desemna pe Gabriel Oprea prim-ministru interimar. Medicii l-au externat, dar nu se întoarce la serviciu.

"Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere.

Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente / in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala, urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.
Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art. 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa).
Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pentru atentia si profesionalismul lor."- a scris Victor Ponta pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Premierul Victor Ponta va fi externat astăzi din spitalul din Istanbul unde s-a operat la genunchi. Nu se știe însă dacă va reveni în țară, sau va rămâne în Turcia pentru a mai merge la control. Ponta este așteptat să facă astăzi un anunț în acest sens. 

De vineri, România nu are premier. Atunci a expirat interimatul lui Gabriel Oprea. 

 

 

Politica