vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A zis că-şi dă demisia dar nu şi-o mai dă!

Primarul comunei mehedinţene Dârvari, Vasile Ologu a anunţat că îşi va da demisia din funcţie chiar în ziua lui de naştere, pe 1 mai, însă ieri s-a răzgândit brusc. Edilul-şef ne-a declarat că a fost înduplecat să nu plece de la conducerea comunei  de localnicii care îl iubesc. Primarul Vasilică Ologu ne-a mărturisit ieri că în momentul în care stătea de vorbă cu noi la telefon în faţa Primăriei se adunaseră peste 200 de oameni.

Era un fel de miting pro-Ologu dacă se poate spune aşa:
Da domnule am avut şi eu o ieşire nervoasă, la supărare, căci nu am realizat ce am promis în campania electorală şi am anunţat că pe data de 1 mai, de ziua mea de naştere, îmi voi da demisia din funcţia de primar. Când  au auzit oamenii din comună au venit peste mine la Primărie să mă convingă să mă răzgândesc, să nu renunţ la funcţie. Chiar acum când vorbesc cu dumneavostră la telefon sunt peste 200 de oameni în faţa Primăriei să mă susţină în continuare. Pentru ei şi pentru toată comuna mea mergem înainte. Îmi duc mandatul până la capăt.
Ne-a declarat ieri primarul Vasilică Ologu

Primarul din Dârvari a fost unul dintre puţinii edili democrat-liberali care nu a bătut palma cu preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, imediat după alegerile locale din 2012. De curând însă lucrurile  păreau că se schimbaseră.  
Potrivit unor surse, după arestarea baronului  Adrian Duicu pentru fapte de corupţie, numele edilului din Dârvari a apărut pe lista apropiaţilor lui Duicu care ar fi  participat la o întâlnire de taină pentru a împărţi  “moştenirea politică” a baronului de Mehedinţi.Vasile Ologu a fost ales primar al comunei Dârvari, din partea Partidului Democrat Liberal, în iunie 2012, aflându-se la primul mandat, după unul de viceprimar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica