duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ProTV, la un pas să dispară din grila Telekom România şi Next Gen

Canalele trustului Pro sunt la un pas să dispară din grila de programe a Telekom România şi Next Gen de la 1 martie, după un anunţ făcut vineri seara, scrie prosport.ro

Înţelegerea de retransmisie cu Telekom România Communications S.A. şi NextGen Communications SRL expiră la 1 martie şi, până acum, în ciuda negocierilor purtate în ultimul timp, nu s-a ajuns la un acord pentru continuarea parteneriatului: „Trebuie să vă informăm că în data de 28 februarie contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom Romania Communications S.A. şi NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor PRO TV, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract. În acest context, este posibil ca începand cu data de 1 martie canalele PRO TV să nu mai fie disponibile abonaţilor din reţelele Telekom şi NextGen. Toate celelalte reţele vor continua să difuzeze canalele PRO TV. PRO TV oferă în continuare canalele sale către Telekom şi NextGen şi depune toate eforturile astfel încât abonaţii acestora să poată urmări noile sezoane ale emisiunilor sale precum Românii au Talent, dar şi lansările producţiilor VLAD şi Cântă acum cu mine”, e mesajul programului din Pache Protopopescu.

Astfel, sunt şanse foarte, foarte mari ca ProTV, dar şi canalele Pro X (fostul sport.ro), Pro Cinema şi Pro 2 (fostul AcasăTV) să nu mai ajungă în casele a aproximativ două milioane de români de la începutul lunii viitoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pro TV va difuza toate meciurile echipei naționale din meciurile de calificare pentru Euro 2020, preliminariile CM 2022, precum și următoarea ediție a Nations League.

De asemenea, postul va transmite și Euro 2020.

Politica