marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Petrecere cu peste 150 de oameni, într-un club din Corabia, oprită de jandarmi

Reprezentanți ai ISU Olt, DSP Olt și DSVSA Olt au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică în clubul „La Faleza” din Corabia, unde au fost găsite 170 de persoane care nu respectau normele individuale de protecție împotriva virusului SARS-COV2.

Tinerii care s-au trezit cu mascaţii în mijlocul lor au reacţionat: „Băăă, ce aveţi, bă, cu noi? Ce facem? Dansăm doar“. Celor mai vocali li s-au aplicat şi amenzi pentru tulburarea liniştii publice. Alţii, care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, au fost opriţi de poliţiştii de la Rutieră şi amendaţi. Patronul a încasat în total amenzi de 30.000 lei, iar şase clienţi au fost amendaţi pentru că fumau în interiorul localului. Reprezentanţii instituţiilor de control au completat documentele la lumina lanternelor. Cei mai nemulţumiţi au fost clienţii care se aflau, practic, în mijlocul chefului cu animatoare.

 Într-un comunicat al IPJ Olt, citat de Gazeta Oltului se arată că: „S-a procedat la identificarea şi percheziţionarea corporală a tuturor persoanelor aflate în incintă. Administratorul clubului a fost sancţionat de către Poliţia oraşului Corabia conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea activităţii clubului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii au aplicat şase sancţiuni pentru fumat în interiorul localului în valoare de 3.000 lei de către ISU Olt, o sancţiune pentru neportul măştii în valoare de 2.500 lei de către ISU Olt, o sancţiune în valoare de 10.000 lei de către SICE Olt, o sancţiune pentru nerespectarea măsurilor în situaţii epidemiologice deosebite în valoare de 10.000 lei de către DSP Olt, două sancţiuni în valoare de 2.000 lei de către Poliţia Corabia, trei sancţiuni în valoare de 1.700 lei, fiind reţinut şi un permis de conducere pentru consum de băuturi alcoolice de către Formaţiunea Rutieră Corabia.

foto: Adevărul

Politica