marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 17 iunie 2020. Vești bune pe plan profesional pentru Gemeni

Berbec

Berbecii trebuie să încerce să se relaxeze și să nu țină cont de situațiile negative. Sigur, nu trebuie să ignore problemele în care se regăsesc, dar au nevoie de o pauză de la stresul cu care s-au înconjurat.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii constată că au prieteni și apropiați foarte loiali, care le vor demonstra toate calitățile lor pozitive. De aceea le vor veni în ajutor într-o situație mai grea din viață și nu îi vor lăsa la greu pe acești nativi ai zodiacului european.

Gemeni

Gemenii se confruntă cu anumite probleme, dar rezolvările le sunt mai la îndemână ca oricând. Dacă au o neliniște în plan sentimental trebuie să discute cu persoana iubită și să ajungă la un compromis. În afaceri se anunță vești excelente pentru această zodie.

Rac

Racii nu se simt pe aceeași frecvență cu apropiații sau colegii lor. Dar nimic nu îi împiedică pe acești nativi să aibă o zi plină de succes în tot ceea ce fac. Trebuie să își facă timp pentru ei și să privească totul într-o mină optimistă.

Leu

Leii vor lua parte la o convorbire sinceră și ar putea auzi partea critică a lucrurilor și să intre în gardă. De aceea este bine să păstreze o atitudine deschisă la mesajele pe care le primesc. Au șansa să găsească și detalii constructive despre abilitățile lor și în acest mod vor evolua.

Fecioară

Fecioarele fac schimbări majore într-o relație mai veche. O persoană din anturaj ar putea interveni pentru rezolvarea lucrurilor și trebuie să acceptați un asemenea sprijin. Acești nativi vor demonstra că sunt corecți ca de obicei în deciziile luate.

Balanță

Balanțele se bucură de rutină, chiar dacă pot avea parte și de momente neprevăzute. De aceea au un mod foarte bun de a privi tot ce li se întâmplă și nu se vor lăsa descurajate.

Scorpion

Ar putea fi interesați de pornirea pe propriul drum. De aceea ideile Scorpionilor ar putea fi foarte valoroase astăzi șu nu trebuie neglijate. Viziunea lor are un mare impact și asupra celor din jur.

Săgetător

Săgetătorii au mai multă libertate în partea socială și trebuie să profite din plin ca oricând de acest aspect. Dacă sunt nativi singuri își vor putea găsi o jumătate. Au nevoie să își extindă orizonturile și în acest mod.

Capricorn

Capricornii pot să descopere lucruri noi despre o persoană specială din viața lor. Dacă își doreau de ceva vreme să o cunoască acum au o ocazie foarte bună.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte perseverenți de aceea astăzi trebuie să continue cu modul lor de abordare a lucrurilor. Nu trebuie să se abată de la drumul lor. Au atitudinea potrivită și apropiații îi admiră și din acest punct de vedere.

Pești

Peștii au nevoie de o zi de relaxare. Acești nativi se bucură de atenția și iubirea celor apropiați și dacă au bugetul necesar ar putea face o achiziție însemnată.

Politica