marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trupa lui Burcea, favorită în finala de la Koprivnica!

Handbalistele de la SCM Craiova au trecut la pas de formația sârbă Jagodina. Oltencele nu au avut nici cea mai mică emoție, câștigând cu 31 -18. Au jucat și au marcat: Dzhukeva, Stanciu, Curmenţ – Zamfir (4 g.), Nikolic (5 g.), Gjorgjijevska (2 g.), Seric (3 g.), Trifunovic (8 g.), Ţicu (2 g.), Tătar (2 g.),  Rădoi (1 g.), Şelaru,Tănasie (4 g.), Stoican, Colac.

S.C.M. Craiova s-a calificat în finala turneului pentru accederea în Liga Campionilor. Ieri, ora 19:00 (ora României), după închiderea ediției, handbalistele pregătite de Bogdan Burcea au întâlnit echipa gazdă a turneului, Podravka Vegeta (Croația).

În condițiile în care câștigă întrecerea din Croația, SCM Craiova se califică în grupele Ligii Campionilor. Și are garantate 6 meciuri în competiție. De aici, primele 3 clasate continuă în faza a doua a grupelor Ligii, iar ultima merge în grupele EHF. Astfel, toate formațiile ajung în primăvara europeană. Pentru a fi în Liga Campionilor la anul, SCM Craiova trebuie să nu termine grupa pe ultimul loc, dar și așa ar continua în EHF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica