miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Gelos, a lovit-o și i-a furat 300 de euro

O femeie de 46 de ani a alertat poliția pentru că a fost lovită de concubinul său gelos. Astfel, bărbatul de 31 de ani din Baia de Fier, Gorj, a devenit gelos în urma unul conflict dintre cei doi și acesta a început să o lovească pe femeie cu palmele. Tot bărbatul i-a furat femeiii suma de 300 de euro.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, în timp ce femeia se afla la adresa de domiciliu a concubinului său, de 31 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul geloziei, a avut un conflict verbal cu acesta, care a degenerat, iar bărbatul ar fi lovit-o cu palmele în zona feței și ar fi aruncat spree ea cu un obiect din lemn, lovind-o în zona piciorului drept.

De asemenea, femeia a relatat că, după ce a părăsit locuința concubinului său, ajungând la adresa sa de domicliu, a constatat că acesta i-ar fi sustras suma de 300 de euro din portofel și i-a adresat amenințări cu acte de violență și cu moartea, în urma unui apel telefonic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit formularul de evaluare al riscului, ocazie cu care a reieșit un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție protecție provizoriu, valabil pentru 5 zile, față de cel în cauză. Femeia nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, spune IPJ Gorj.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, furt și amenințare.

Politica