miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Beat criță și fără permis a fugit de polițiști

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fugit cu mașina de Poliția din Gorj fiind beat la volan. Totul s-a întâmplat în localitatea Jupânești din Gorj. Bărbatul nu a oprit la semnalul oamenilor legii și aceștia au început să-l urmărească.

„Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, iar la intersecţia D.J. 661 Jupâneşti, cu strada Răzleu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ, fără a suferi leziuni.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi, fiind verificat în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, au spus cei de la IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta avea o alcoolemie de 1,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica