duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea: Viața mea a fost și este dedicată muncii și comunității

Omul de afaceri vâlcean este un antreprenor cunoscut și apreciat la nivel național, motiv pentru care mulți vâlceni speră că va atrage investiții în Râmnicu Vâlcea după ce va ajunge primarul municipiului. Vicențiu Mocanu recunoaște că motivația pentru a candida nu vine dintr-un impuls de a mă afirma pe plan politic local, ci din dorința de a face față problemelor reale ale comunității.

„Viața mea a fost și este dedicată muncii și comunității. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la muncă și fără să dau din coate în stânga și în dreapta. Am construit un drum până unde sunt acum prin muncă asiduă și determinare. Cunosc drumul și pe parcursul lui am fost implicat în numeroase activități de responsabilitate socială. Am înțeles ce își doresc de la primar tinerii la început de drum, mamele pentru viitorul copiilor lor, angajații statului și cei de la firmele private, medicii, profesorii, sportivii și mulți alții. VOR ALTCEVA.

Motivația mea de a candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea nu vine dintr-un impuls de a mă afirma pe plan politic local, ci din dorința de a face față problemelor reale ale comunității. Văd intrarea în politică ca pe un mod de a oferi înapoi, compensând lipsa de competență și înțelegere în administrația publică cu experiența și angajamentul meu și al echipei mele față de muncă și comunitate. Vâlcenii VOR ALTCEVA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred cu tărie că oamenii de business trebuie să se implice activ în politică pentru a lua parte la schimbarea dorită, în loc să stea pe margine și să nu ia atitudine. Pe 9 iunie, trebuie să luăm cu toții atitudine și să votăm fără frică! Pe 9 iunie, votăm ALTCEVA, votăm Vicențiu Mocanu!

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, și ne vedem în oraș!” – Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Articol comandat de Alianța pentru Unirea Românilor – Vâlcea
Realizat de SC Inter Regional Management SRL
CUI: 21240330

Politica