vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lansare roman “Povești despre cum ești” de Andreea Ionescu, luni, 29 aprilie 2024, de la 17,30, la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea

Andreea Ionescu este scriitoare, licențiată în Științele Comunicării și autoarea romanului “Brândușa Numărul Șase”, premiat și publicat la Editura Universitară.
Făcând parte din tânăra generație de autori români, Andreea Ionescu mărturisește că este dependentă de poveștile pe care le oferă oamenilor și că nu s-ar putea opri niciodată din a transcrie ce-i dictează sufletul. Om de litere, creatoare la “Bucurii Andreice”, mamă a trei copii, Andreea Ionescu semnează volumul “Povești despre cum ești”, o carte despre geografia interioară a oamenilor pe care îi descrie autentic, cu trăirile și cu zbaterile lor, cu plusurile și cu minusurile vieții, cu puterea infinită de a iubi și de a da de pământ cu iubirea. Un abecedar al sentimentelor încercate de rațiune, plin de emoție până la ultima frază, care colonizează în paginile sale complicatul portret uman, analizat până în miez.

„Este oficial, sunteți invitații mei, luni, pe 29 aprilie, la ora 17.30, la Galeriile de Artă „Artex” Rm. Vâlcea. Am pregătit bucurii andreice, vin alături de mine artiști talentați și mă gândesc cu nerăbdare că acasă, la Râmnicu Vâlcea, o să pot îmbrățișa mulți oameni pe care îi iubesc și care mă iubesc înapoi. Am foarte multe să vă spun, o să fiu cu gândul la familia mea de la Editura Universitar[ care a făcut visul meu de autor posibil și la toți cei care fizic, nu veți putea ajunge la mine.

#FiecarePovesteContează este motto-ul lansării mele și sper să fiți cât mai mulți cei care mă țineți de mână în această călătorie. Vă aștept și vă mulțumesc pentru fiecare rând scris de mine pe care l-ați pus la inimă și a rămas acolo”, este mesajul jurnalistei și scriitoarei Andreea Ionescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andi Niculescu

Politica