sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferi prinși că mergeau cu viteză pe drumurile din Mehedinți

Polițiștii mehedințeni au organizat o acțiune de verificare a șoferilor din județ. Astfel, aceștia au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Un bărbat de 46 de ani a fost prins circulând cu 158 de km/h în localitate.

„În perioada 15-21 aprilie a.c., poliţiştii rutieri au aplicat 350 de sancţiuni contravenţionale şi au dispus 78 de suspendări a exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţişti rutieri au acţionat sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul acţiunii, au fost folosite 10 echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora”, au spus reprezentanții IPJ Mehedinți.

Oamenii legii au reținut 94 de permise de conducere pentru neresprectarea vitezei.

„Totodată, au fost reținute 94 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, dintre care 78 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime legale admise și 16 pentru depășirea cu mai mult de 70 km/h a vitezei maxime legale admise.

Cea mai mare viteză – 158 km/h – a fost înregistrată de un echipaj care a acționat pe D.N.6, în localitatea Butoiești, la volanul mașinii respective aflându-se un un şofer de 46 de ani, din orașul Strehaia”, au mai spus oamenii șegii mehedințeni.

Politica