sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

AJOFM Mehedinți pregătește Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mehedinți pregătește Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc, pe 17 mai, de la ora 10, la Palatul Cultural “Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin. A început deja contactarea firmelor care au nevoie de angajați.

„Una dintre măsurile active de combatere a şomajului care a fost, este şi va fi mereu în atenţia instituţiei noastre o constituie organizarea periodică a bursei locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă.

Şi în acest an, pentru a oferi posibilitatea tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni direct, față în față, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis / concurs / probă de lucru, AJOFM Mehedinti va organiza ”Bursa generala a locurilor de luncă”, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de profesii și meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă”, transmit reprezentanții AJOFM Mehedinți.

Toate persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă sunt așteptate la această bursă a locurilor de muncă pentru a se întâlni cu angajatorii.

“Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 3, tel 0252/319029, e-mail [email protected]”, mai transmit reprezentanții Agenției.

spot_img
spot_img

Politica