vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fără permis sau drogați pe drumurile din Olt

Mai mulți oameni au fost prinși circulând fără permis, sub influența drogurilor sau beți pe drumurile din Olt. Oamenii legii olteni au oprit pentru control, weekendul trecut, mai mulți șoferi pentru control. Un bărbat a fost prins conducând cu alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii Poliției Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia, au oprit pentru control, în comuna Izbiceni, un tractor condus de un bărbat de 48 de ani, din localitate.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul orășenesc Corabia, însă acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”
, spune IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice. Un tânăr de 20 de ani a fost prins conducând sub influența substanțelor prihoactive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii Poliției orașului Balș au oprit pentru control, pe strada Cireșului, din orașul Balș, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitate.
Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism”
, au spus tot reprezentanții IPJ Olt.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Alți olteni s-au ales cu dosar penal pentru că au condus fără a deține permis de conducere.

Politica