joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri drogați sau fără permis pe străzile din Craiova

Polițiștii doljeni au prins doi tineri care circulau pe străzile din Craiova fără permis sau sub influența drogurilor. O tânără de 23 de ani din Cluj a fost oprită pentru control pe o stradă din oraș.

„În după-amiaza zilei de 17 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat o tânără, de 23 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sărarilor, din municipiul Craiova.

În urma testării acesteia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânăra fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au spus reprezentanții IPJ Dolj.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Un alt tânăr, de 19 ani, din localitatea Sadova, a fost oprit pentru control pe o stradă din Craiova. Acesta nu avea permis de conducere și le-a prezentat oamenilor legii un permis fals.

„În seara zilei de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Craiova.

La volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Sadova, care a prezentat polițiștilor un permis de conducere aparent emis de către autoritățile române.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, existând suspiciunea că actul prezentat este fals”, au mai spus polițiștii doljeni.

Și tânărul de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals și uz de fals.

Politica