joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oana Lis vinde lucruri din casă pentru a face rost de bani

Oana Lis: „Eu n-am fost la munte de peste 7 ani, n-am plecat din țară de peste 10 ani”

Oana Lis a reluat vânzarea de lucruri din casă pentru a face rost de bani. În fața dificultăților financiare, vedeta se confruntă cu îngrijorarea că nu își poate permite să plătească pentru ședințele de recuperare ale soțului său, Viorel Lis, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate la vârsta de 81 de ani, conform Libertatea.

„Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei cu ce să mai vând”, a fost mesajul postat zilele trecute pe Facebook de Oana Lis, care are nevoie neapărat de bani.

Cei care o urmăresc în mediul online imediat au reacționat. Unii dintre ei s-au oferit să îi doneze bani în cont, în timp ce alții au criticat-o. E pentru a doua oară când Oana Lis vinde obiecte din casă pentru a face rost de bani. „O fărâmă de demnitate ți-a rămas?”, a fost mesajul primit de la un fan de Oana Lis. „Sunt mulți bolnavi și în căruț și nu au ajutor, dar au bunul simț și nu merg la TV și nu cerșesc. Când te plimbai și cheltuiai nu te gândeai. Rușine”, a fost alt mesaj primit de Oana Lis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Altcineva i-a luat apărarea soției lui Viorel Lis. „Femeia asta trebuie respectată din orice punct de vedere. A fost lângă bărbatul ei și când a avut și când nu mai are și cu bune și cu rele și cu diferență de vârstă RESPECT MAXIM”.

Ajuns la vârsta de 81 de ani, Viorel Lis are probleme medicale, nici nu se mai poate deplasa singur. Oana Lis are grijă singură de el și spune că nu poate merge constant la muncă deoarece e nevoită să stea acasă să își îngrijească soțul. Vinde din casă pentru că nu au suficienți bani pentru tot ce le trebuie.

„Pe mine este greul și nimeni nu știe ce e în sufletul meu, ce eforturi fac, nu știe nimeni! Toată lumea vrea să vadă doar partea frumoasă și dau un telefon și atât. Dar munca de zi cu zi, stresul de zi cu zi, să ai toate trebuincioase, pe mine cad și, mai ales, eu vreau să fie bine, când văd că îl dor picioarele (n.r. – pe Viorel Lis) zic să chem un terapeut, nu pot să stau în casă cu un om să urle de durere și să nu fac nimic. Și toate astea costă.

Cu pensia lui de încadrăm pentru strictul necesar, atât. Dar orice chestie în plus, orice mers la un doctor, orice supliment, cardiologul lui mi-a dat o listă cu șapte suplimente pe care să le cumpăr. Suplimentele nu sunt compensate. Te duci la farmacie și îți spune că acestea costă 700 de lei. Sunt niște costuri, mie nu îmi vine să cred cât s-a scumpit viața și traiul decent. Eu n-am fost la munte de peste 7 ani, n-am plecat din țară de peste 10 ani, nu cred că acum poate să mai zică cineva că stau cu Viorel din interes, din moment ce se vede că suntem niște oameni de nivel mediu, dar e mult spus. Pe Facebook-ul meu ă să pun niște lucruri din vânzare”, a zis ea în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Politica