joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum își menține Elena Gheorghe silueta: „Prefer să renunț la partea asta”

Artista a fost întotdeauna recunoscută pentru silueta sa impecabilă

La 38 de ani, Elena Gheorghe este mama a doi copii. Artista a fost întotdeauna recunoscută pentru silueta sa impecabilă, datorită respectării unor reguli culinare importante. Recent, vedeta a dezvăluit care este secretul ei, conform Libertatea.

„Secretul… mult sport! Mâncare curată și vibe bun. Prefer să nu mănânc dulciuri și să mănânc sărat, deci prefer să renunț la partea asta. Încerc să nu mănânc grăsimi multe. Fără prăjeli, fără pâine și cât mai multe fructe, legume de sezon”, a mărturisit Elena Gheorghe la Antena Stars, potrivit Spynews.

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt căsătoriti din 2011 și au împreună doi copii. Artista a dezvăluit cum ține pasiunea aprinsă în cuplu, după atâția ani de căsnicie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pasiunea într-o relație, în primul rând, vine pe ceva solid. Dacă avem baza prieteniei, baza comunicării, baza lucrurilor care se spun atunci când trebuie și cum trebuie, apoi vine și pasiunea, ușor. Dacă lucrurile sunt stricate, sunt grele, cumva, e greu să se mai așeze pasiunea și poate fi o pasiune așa de moment, apoi se poate stinge de tot. Trebuie să menții baza ca să creezi pasiunea”, a spus Elena Gheorghe la Antena Stars.

Elena Gheorghe și soțul ei au în plan să se mute într-o casă pe pământ, în prezent locuind într-un duplex. Recent, artista a vorbit despre visul familiei sale de a avea propria locuință, dar și despre relația ei cu Cornel, pe care îl cunoaște de 20 de ani și cu care este căsătorită de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii.

„Mi-aș dori o casă pe pământ, dar nu cred că se va întâmpla asta prea curând, în sensul că asta ar însemna să ne mutăm în provincie. În București nu poți să te mai apropii de o casă, și poate nu neapărat financiar, ci pentru că nu mai sunt case de vânzare. Ne-ar fi greu momentan să facem această navetă, mai ales că ambii copii sunt deja la școală, la grădiniță”, spune Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Politica