luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci de gala pentru gloriile de la Chimistul

Chimistul Râmnicu Vâlcea, una dintre cele mai în vogă echipe ale anilor 80 din handbalul european, se reunește în Sala Sporturilor ‘TRAIAN’ din Râmnicu Vâlcea. Ocazia este una aniversară, prin sărbătorirea împlinirii a 40 de ani de la câștigarea primului trofeu internațional – Cupa IHF, dar și 35 de ani de la câștigarea Cupei EHF.

Cu acest prilej iubitorii sportului cu balonul mic au ocazia să le revadă cu adevărate legende ale handbalului feminin românesc, dar și european, printre care Maria Torok Duca, Edith Torok Matei, Doina Copotz Rodeanu, Rodica Pestrea, Mariana Tircă, Liliana Țopea, Denisa Romete, Hilda Popescu, Geta Andronache, Mia Petruș Rădoi, dar și alte colege ale lor. De asemenea, vor fi prezenți și componenții staffului tehnic, Gică Ionescu (89′), Ion Gherhard (89′), Petre Berbecaru (89′) și Maria Ciulei (84′).

Totodată, la reunire va fi prezent și cel mai de succes președinte din handbalul românesc, Ioan Gavrilescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evenimentul va avea loc cu prilejul jocului de campionat dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița, care este planificat să se dispute miercuri, 15 mai, în Sala Sporturilor ‘TRAIAN’ din Râmnicu Vâlcea.

Andi Niculescu

Politica