joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mirel Rădoi se întoarce la CSU Craiova

Mirel Rădoi revine la CSU Craiova, după ce Mihai Rotaru s-a hotărât că fostul selecționer este cel mai potrivit pentru banca alb-albaștrilor. Cel mai târziu marți, finanțatorul trupei din Bănie, ar urma să îl prezinte oficial pe tehnician, după cum notează gsp.ro. Acum, antrenorul nu va mai avea cu cine să se certe, în conducere, pentru că Sorin Cârțu nu mai face parte din club. Cei doi au avut un conflict, la ultima aventură a lui Rădoi la CSU.

Sorin Cârțu spune că nu ar fi nici cea mai mică problemă dacă Rădoi s-ar întoarce. Totuși, fostul președinte al alb-albaștrilor îl sfătuiește pe antrenor să fie mai echilibrat, de această dată.

„Și Rădoi poate să vină, care e problema? Ce a fost, a fost atunci. Pe rezultate și pe nebunia lui. Rădoi trebuie să găsească în primul rând un echilibru. Pentru că nu poți să faci o calificare ca cea cu Zorya Lugansk, de mare calitate. Ne-a lăsat pe toți cu gura căscată și a primit elogii maxime, și pe urmă să nu îi iei fața lui Minaur Baia Mare în Cupa României. Nu se poate așa ceva. Ne-a condus Farul cu 3-1 și i-am bătut 4-3. Apoi te duci la Beer Sheva, când se juca pe multe milioane de euro, dai gol în minutul 104 și iei gol în minutul 105. Trebuie să ai un echilibru. Nu mergi doar așa la extreme”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dan Petrescu este un alt antrenor despre care s-a spus că ar putea să fie ales de Mihai Rotaru. Tehnicianul susține că nu l-a căutat nimeni de la Craiova și că a discutat doar cu cei de la CFR Cluj, după ce a fost pus pe liber de sud-coreenii de la Jeonbuk.

E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde. Nu m-a sunat nimeni până acum în afară de patronul de la CFR. Dar nu numai acum. Pentru că avem o relaţie foarte bună”, a declarat Dan Petrescu, potrivit DigiSport.

Politica