luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliția Locală din Severin a declarat război spărgătorilor de semințe

Spărgătorii de semințe din Drobeta Turnu Severin au intrat în atenția Poliției Locale. Așa că oamenii legii de aici fac tot ce le stă în putință să-i prindă și să-i  sancționeze pe cei care fac mizerie publică și calcă pe bec.

Concret, într-o acțiune de monitorizare desfășurată seara trecută, mai mulți tineri au fost surprinşi, în flagrant, de poliţiştii locali în timp ce aruncau pe jos coji de seminţe, ambalaje și pet-uri. Neregulile au fost sancționate de poliția locală. În total, amenzile s-au ridicat la 3500 de lei.

„Pe timpul desfășurării activităților specifice în zonele de agrement de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, polițiștii locali au identificat mai multe grupuri de tineri care au încălcat normele locale referitoare la asigurarea curățeniei și salubrității pe domeniul public prin aruncarea de ambalaje, recipiente de băuturi răcoritoare și coji de semințe. Pentru aceste fapte, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 3500 lei conform HCL 13/ 2024”, a precizat Poliția Locală din Drobeta-Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii vor mai desfășura astfel de acțiuni specifice, pânde și controale, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea fenomenului care a început să ia amploare odată cu încălzirea vremii.    

Foto: arhivă

Politica