luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nouă cetățeni sirieni depistați de polițiștii de frontieră doljeni

Polițiștii doljeni de la punctul de trecere al frontierei Calafat au prins 9 cetățeni sirieni când încercau să treacă vama. Astfel, aceștia au trecut Dunărea cu o ambarcațiune, ulterior, au luat o mașină.

„În data de 10.04.2024, în jurul orei 11.15, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj au acționat în sistem integrat împreună cu echipe din cadrul Poliției Municipiului Calafat, pe comunicația Poiana Mare-Maglavit, DN 553, unde au oprit pentru control două autoturisme, conduse de doi cetățeni români.

În urma efectuării controlului asupra celor două mijloace de transport, în interior au fost descoperite opt persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin – cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Aceştia au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră şi conduşi la sediul S.T.P.F. Dolj pentru cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că cele nouă persoane descoperite sunt cetăţeni sirieni și au traversat fluviul Dunărea cu o ambarcaţiune şi  intenţionau să ajungă în state din vestul Europei”, spun polițiștii de frontieră.

Cei 9 oameni au fost preluați de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră.  

Politica