luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ema Uta și Alex Bodi, cerere în căsătorie cu peripeții

Cererea în căsătorie a avut loc într-un decor de vis, iar Alex Bodi s-a asigurat că totul va fi perfect

Ema Uta a experimentat cel mai romantic moment din viața ei în Maldive, unde Alex Bodi i-a cerut mâna în căsătorie. Cu toate acestea, logodna lor a fost aproape să nu mai aibă loc, din cauza unor probleme survenite cu afaceristul.

De aproximativ trei ani, Ema Uta și Alex Bodi au fost unul dintre cuplurile cu cele mai multe controverse, datorită despărțirilor și împăcărilor lor repetate. Cu toate acestea, au reușit să treacă peste obstacole și să-și ducă relația la un nivel mai profund, conform perfecte.ro.

Înainte de a călători în Maldive, Alex Bodi i-a cumpărat un inel de logodnă Emei Uta, dar a uitat să-l ia cu el. A realizat acest lucru doar cu câteva ore înainte de momentul crucial și a fost într-o situație dificilă, fără un inel pentru a o cere de soție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am și uitat inelul acasă. A doua zi mi-am dat seama, că nu îl găseam. Am plecat, inițial, într-un resort, iar cei de acolo nu aveau voie cu focuri de artificii. Cum să îi explic Emei că trebuie să plecăm o zi, două, într-un alt resort? I-am spus că e prietenul meu, că trebuie să ne vedem. Ea nu înțelegea. Au fost și tensiuni”, a povestit acesta, în cadrul unui podcast.

După ce s-a asigurat că poate încheia momentul cu un foc de artificii, Alex Bodi a trebuit să găsească o modalitate prin care să aducă inelul din România, în mijlocul oceanului Indian. Prin urmare, a pus mâna pe telefon și și-a sunat un prieten, care i-a adus bijuteria fără de care logodna nu putea avea loc.

„Când deja am stabilit cu artificiile, am zis că n-am inelul la mine. A trebuit să caut un prieten, să îmi aducă inelul de pe o zi pe alta, că, deja, a doua zi trebuia să plecăm la celălalt. A venit un prieten de-al meu”, a mai spus acesta.

În cele din urmă, cererea în căsătorie a avut loc într-un decor de vis, iar Alex Bodi s-a asigurat că totul va fi perfect, iar răspunsul Emei a fost, evident, „da”.

Politica