marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Datorii mari, infrastructura neglijată. Soluții propuse de Vicențiu Mocanu

Datoria publică a României a crescut „alarmant”, atrage atenția Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Și în municipiul vâlcean se contractează credite pentru „panseluțe și borduri”, mai spune el, dar investițiile în dezvoltarea infrastructurii esențiale rămân „neglijate”. Vicențiu Mocanu nu aduce doar critici. El oferă și câteva soluții pentru probleme.

„Alarmant! Datoria publică a României a depășit 50% din PIB, ajungând la 802 miliarde de lei.

Se contractează credite peste credite în Râmnicu Vâlcea pentru panseluțe și borduri!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ciuda acestui fapt, investițiile în infrastructura esențială rămân neglijate. Peste 40% din populație fără acces la apă și canalizare, școli cu toalete în curte și drumuri nesigure pentru elevi. Promisiunile PNL și PSD nu s-au materializat în 34 de ani. Este timpul pentru o schimbare reală.

Ce trebuie schimbat:

1. Prioritizarea investițiilor: construirea de spitale noi, creșe și modernizarea școlilor.

2. Infrastructura de bază: asigurarea accesului la apă și canalizare pentru toți cetăţenii

3. Educaţia: îmbunătăţirea condițiilor de invățământ și accesul la educaţie

4. Sănătatea: stoparea declinului sistemului de sănătate și asigurarea unui tratament adecvat în spitale”, a menționat candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vicențiu Mocanu a mai afirmat că „este esenţial să ne concentrăm pe aceste schimbări pentru a îmbunătăți calitatea vieţii și în Râmnicu Vâlcea”.

Politica