marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a dat startul înscrierilor la concursul „Slatina City Run”

Începând de marți, s-a dat startul înscrierilor la concusul „Slatina City Run”. Acesta se va desfășura pe 19 mai 2024. Concursul are două secțiuni, cros de 6 km și cursa de 18 km, iar participarea este gratuită.

„Anunțăm o nouă ediție a evenimentului sportiv ”Slatina City Run”, unde iubitorii de mișcare sunt așteptați să ia startul plini de adrenalină, emoție, curiozitate, dar și cu o imensă bucurie pentru probele concursului de alergat.
Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 km, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 km, noi te așteptăm cu plăcere indiferent de proba la care vrei să participi.

Cum ziua cursei se apropie cu pași repezi, este timpul să te înscrii online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/102/register, participarea fiind gratuită (FĂRĂ TAXĂ).
Vă invităm să consultați regulamentul concursului ”Slatina City Run” din data de 19 mai, accesând următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/Slatina_City_Run_2024.pdf”
, anunță Primăria Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înscrierile se pot face online.

sursa foto: FB/Primăria Municipiului Slatina

Politica