luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințean prins cu un cuțit de 32 de cm lungime

Un bărbat din Mehedinți a fost sancționat pentru că a fost prins de jandarmi cu un cuțit cu lungimea de 32 de cm. Acesta avea un comportament suspect, iar jandarmii au început să îl urmărească. El a fost prins, ulterior, în zona centrului comercial din Drobeta-Turnu Severin, duminică seară.

„Jandarmii care se aflau în serviciu duminică, 7 aprilie a. c. s-au autosesizat cu privire la comportamentul suspect al unui bărbat, motiv pentru care au pornit în urmărirea acestuia. În scurt timp, bărbatul, în vârstă de 41 de ani a fost identificat în zona unui centru comercial de pe strada Walter Mărăcineanu, iar în urma controlului efectuat, jandarmii au găsit într-o borsetă, un cuțit în lungime de aproximativ 32 cm”, transmit jandarmii mehedințeni.

Acestuia i s-au întocmit actele de sesizare și urmează să fie sancționat de către oamenii legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele de sesizare cu privire la ,,portul sau folosirea de obiecte periculoase, faptă prevăzută și pedepsită de art.372 Cod Penal”, pe care le-au înaintat organelor competente, în vederea continuării cercetărilor”, mai spun reprezentanții IJJ Mehedinți.

Politica