joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ivaylo Petev, după eșecul cu FCSB: „Nu simt presiune”

Ivaylo Petev a răbufnit după eșecul cu FCSB. Antrenorul alb-albaștrilor consideră că oltenii au pierdut meciul din cauza unor greșeli. Totuși, trupa din Bănie nu a arătat un joc prea bun și nici tehnicianul nu a părut inspirat în alcătuirea echipei de start sau în alegerea schimbărilor, pe toată durata partidei.

Antrenorul bulgar a reamintit că nu s-a putut baza pe Alex Mitriță și pe Vlad Screciu și spune că lui și elevilor săi nu le rămâne decât să joace la victorie fiecare meci rămas până la finalul campionatului. Cum în ultima vreme s-a vorbit despre un nou tehnician pentru CSU Craiova, Petev spune, totuși, că nu simte presiune la formația patronată de Mihai Rotaru.

Ați văzut meciul? Am făcut două greșeli și am încasat două goluri. Le-am dar șansa unor contraatacuri. Am avut situații, dar nu am reușit să marcăm. Nu e ușor să mergi la vestiare cu 0-2.  Ivan? A pierdut multe mingi. Mitriță, Screciu… e prea mult pentru noi. Vom vedea pe ce loc terminăm.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai avem multe meciuri. O să ne luptăm în toate meciurile. E normal să pierzi în fotbal. Ați văzut ce a pățit Bayern? E normal să pierzi uneori. Îmi pare foarte rău. Trebuie să analizăm. Nu simt presiune. Nu sunt fericit pentru cum am primit cele două goluri. Asta e tot!”, a declarat Ivaylo Petev, la flash-interviu.

Politica