joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Eugen Trică, după revenirea la FCU: „Craiova este viața mea, aici m-am născut”

Eugen Trică s-a întors la FCU Craiova, după ce Adrian Mititelu a realizat că Nicolo Napoli nu se va descurca singur, până la finalul sezonului. Obiectivul principal pe care îl au oltenii este salvarea de la retrogradare. Misiunea nu e deloc una ușoară, pentru că lotul par dezbinat, rezultatele sunt destul de rele, iar suporterii vin în număr tot mai mic la stadion.

Chiar dacă nu mereu a fost apreciat la FCU Craiova, Eugen Trică spune că, indiferent de situație, el va accepta să antreneze echipa lui Adrian Mititelu, pentru că iubește orașul și vrea să facă o treabă cât mai bună în locul în care s-a născut.

Am spus tot timpul, atâta timp cât domnul Mititelu va apela la mine voi răspunde prezent, în orice situație. Craiova este viața mea, aici m-am născut. Împreună cu staff-ul meu voi face totul să ieșim din această situație. Mă interesează să ieșim din această situație și am mare încredere în jucători că pot face lucrul acesta, sunt jucători de valoare. M-a convins situația dificilă de la Craiova. Sunt perioade și perioade. Acum doi ani de zile această echipă a fost la un pas să prindă play-off-ul, la o echipă nu poate să fie numai miere.”, a declarat noul antrenor al echipei FCU Craiova, într-o conferință de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica