joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gorjean luat la bătaie pe terenul de fotbal. Altul a căzut de pe bicicletă

Weekend plin de evenimente în Gorj. Polițiștii l-au reținut pe bătăuș, iar pe biciclist l-au dus la spital

Un bărbat de 59 de ani a alertat polițiștii după ce a fost lovit în cap de un localnic de 39 de ani. Acesta s-a ales cu semne la ochiul drept. Agresorul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și reținut pentru 24 de ore.

„La data de 31 martie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Borăscu au fost sesizați de un bărbat de 59 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe un teren de fotbal din comună, a fost lovit cu pumnii în zona capului, de un localnic de 32 de ani, fiindu-i provocate leziuni la ochiul drept. Persoana vătămată a fost transportată la S.M.L. Gorj pentru examinare medico-legală.

Agresorul a fost identificat de polițiști, la scurt timp, fiind condus la sediul poliției pentru cercetări. Ieri, polițiști din cadrul Secției 3 poliție Rurală Motru au luat măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pentru sâvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere corespunzătoare”, conform IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un gorjean de 54 de ani a chemat agenții de poliție după ce un bărbat a căzut de pe bicicletă și s-a lovit. Acesta mergea pe bicicletă moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în cap.

„La data de 31 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a căzut de pe bicicletă și a suferit leziuni. La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe D.J. 675B Peșteana-Jiu, s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, suferind leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical din cadrul S.A.J. Gorj, care i-a acordat îngrijiri medicale, acesta fiind transportat cu ambulanța la spital, pentru investigații suplimentare. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă”, notează sursa citată.

Politica