sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat prins de polițiști când vindea droguri în Craiova

Un bărbat din Craiova a fost prins de polițiști când vindea droguri prin oraș. Acesta a fost prins cu o cantitate mare de cristal. Oamenii legii i-au făcut o percheziție acasă și au găsit mai multe substanțe, precum și alte mijloace de probă. Timp de un an, a consumat, deținut și vândut cristal, drog de mare risc.

„Astfel, la data de 28 martie 2024, aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat o cantitate de drog de mare risc, sub formă de substanță cristalină.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada decembrie 2023 – martie 2024, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea generică de cristal (3-CMC, 4-MMC, 4-CMC), precum și comprimate conținând substanța activă alprazolam, către diferiți consumatori din municipiul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate mai multe substanțe, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore”, au declarat polițiștii IPJ Dolj.

Acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ulterior, pentru 30 de zile.

Politica