sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Deputatul traseist Folescu, dat afară și din AUR

Deputatul mehedințean traseist, Cornel Folescu, nu a făcut purici nici în filiala județeană AUR. Acesta a fost dat afară de către conducerea centrală a partidului fără prea multe comentarii.

,,AUR a luat decizia excluderii deputatului de Mehedinți Cornel Folescu din partid și din cadrul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Motivul decizie pe care conducerea AUR a luat-o este reprezentat de rezultatele foarte slabe ale domnului Cornel Folescu în perioada în care și-a asumat rolul de coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare de la nivelul județului Mehedinți, precum și lipsa acestuia de implicare în cadrul filialei județene a partidului,” a transmis departamentul de comunicare al AUR.

De precizat că Folescu a fost ales deputat de Mehedinți din partea PSD dar, din motive de indisciplină gravă, adică strict din cauza lui, a trebuit să fie dat afară de către colegii lui din PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Folescu a trecut rapid în barca AUR lăudându-se cu relația de prietenie cu George Simion, dar și cu faptul că aici având filiala județeană în coordonare va face minuni în campania electorală. Iată că după nici 2 luni de zile a fost dat afară din AUR pe ușa din dos.

Acum, surse de încredere, susțin că Folescu bate la porțile PNL Mehedinți promițându-le exact ce le promisese și celor de la AUR și anume că le va aduce el voturi multe.

Politica