sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident rutier la Bucovăț. O mașină a luat foc

UPDATE: Persoana care a intrat în stop cardio respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Este vorba de o femeie de 35 de ani, au anunțat reprezentanții ISU.

Un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc, joi dimineața, în comuna Bucovăț, Dolj. Una dintre mașinile implicate în accident a luat foc.

ISU Dolj anunță că, din cele două autoturisme au rezultata 6 persoane implicate în accident. 5 persoane au fost transportate la spital, o persoana se află la fața locului și i se acorda manevre de resuscitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La locul accidentului se intervine cu o autospecială de lucru cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

”În urma evenimentului, o persoană este încarcerată și se lucreză pentru extragrere acesteia, iar trei persoane sunt constiente si cooperante”, potrivit ISU Dolj.

Polițiștii doljeni anunță că, în acest moment, traficul rutier pe DJ 552 la ieșirea din comuna Bucovăț către Terpezita este blocat.

”Polițiștii de află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului.

Vă recomandăm să manifestați atenție și prudență în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor”, anunță IPJ Dolj.

Politica