sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Craioveanu, mesaj pentru tricolori: „Nu avem de ce să ne fie frică la EURO”

Ucraina este câștigătoarea barajului de Liga Națiunilor și a intrat în grupa României la EURO. Astfel, tricolorii vor debuta la Campionatul European pe 17 iunie, de la ora 16:00, împotriva ucrainenilor. Meciul se va juca la Munchen, pe spectaculosul stadion al lui Bayern.

Gică Craioveanu a văzut meciul pe care România l-a pierdut în fața Columbiei, scor 2-3. Acesta se aștepta ca adversarii românilor să fie mai valoroși și observat faptul că fotbaliștii care evoluează la nivel înalt au dominat partida la toate capitolele. Totuși, „Grande” a văzut mai multe aspecte pozitive în jocul elevilor lui Edi Iordănescu și spune că tricolorii nu au de ce să meargă la EURO cu frică.

Columbienii au o viteză foarte bună, uluitoare. O tranziție extraordinară. Singurul care își permite să meargă pe teren e James Rodriguez. În rest, toți aleargă și sunt foarte agresivi. Am pierdut foarte ușor mingea în multe momente și au venit peste noi. Am fost impreciși la construcția din apărare, nici Stanciu n-a prins o zi bună, a pierdut multe mingi. Nu a fost în meci. Moruțan mi-a plăcut, se vede că e un jucător bun. Alibec putea să profite mai mult de acele ocazii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu zic că în mare parte asta va fi echipa. Drăguș mi-a plăcut, are calități foarte bune. E clar că Rațiu este un factor pozitiv. Dar copilul ăla, Luis Diaz, joaca la Liverpool. O echipă foarte bună Columbia. Dar și noi, până la urmă, am obținut un rezultat acceptabil. Pe final, am lăsat o impresie bună. Au fost mulți români care au plecat fericiți de la stadion. E bine că nu ne-au dat cu terenul în cap. Una e 0-3 și alta e 2-3. (…) Jos pălăria, băieții au fost foarte motivați. Nu avem de ce să ne fie frică la EURO”, a declarat Craioveanu.

Politica